Utvärderar sommaren och upprepar mig själv

Allt går i cykler men drömmarna består

Så var vi tillbaka i stan, efter en sommar som kom igång på allvar först när det var dags att börja tänka på refrängen. Men så har det ju känts förr, Helene påminde mig om att jag sa samma sak förra året. Allt går i cykler. Nu kommer det gå ett par dagar när det alternativa livet hänger kvar i kroppen men sedan kommer det att sjunka undan och ersättas av ekorrvalsens jämna gungande. Morgondagen startar med videomöte och efter det väntar minst ett akut problem att lösa, sedan tar vi itu med resten. Det mesta brukar lösa sig för den som ber om hjälp. 

Det blir fortsatt hemmajobb för oss på Bonnier News även i höst, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär vissa utmaningar men har också uppsidor. Tidsbesparingen är en av de tydligaste, men det finns flera. Jag kan återkomma till ämnet inom kort, det har också koppling till fastighetsbranschen som jag jobbar med att bevaka. 

Hemresan idag gick över förväntan smidigt förresten. Vi hade förberett en massa så vi kunde hänga på stranden hela eftermiddagen och ha trevligt med gamla vänner innan det blev dags att tränga ihop oss i bilen. Och köerna runt Södertälje, nej där var knappt kö. 

Tre korta

  • Sport: Hoppa från klippor. Gratis, läskigt, kul.

  • Bokning: Klipptid. Måste ansa skägget.

  • Ljuskälla: Augustimånen, vilket tryck!