Dansar lättklädd till musiken, barnen vill dö

Hotar med TikTok

När jag drog på TKN på stereon och dansade uttrycksfullt iklädd korta badbrallor och skjorta, jävlar vad jag fick cringe-poäng av yngsta sonen. Cringe-mätaren slog i absoluta toppen. Ett bra betyg tycker jag, men jag ville inte nöja mig så jag hotade med att jag imorgon ska starta ett TikTok-konto och börja lägga ut dansfilmer där jag visar mina skillz efter bästa förmåga. Oj oj oj, barnen skulle… jag vet inte vad. Jag tror kanske att det kan vara det bästa hotet att dra till med i situationer när det krävs något extra.

“Nu måste du stänga av mobilen och gå och borsta tänderna, annars lägger jag ut en ny grej på TikTok och taggar alla dina vänner”.

Muhahahaha. Evil, men kul. 

Tre korta

  • Läskeblask: Som Helene sa, det här är sommaren man insåg behovet av god tonic. Vi fick en låda av det här märket av svågern häromveckan och det var en ypperlig gåva. Gott till campari, gott till gin, gott som det är.

  • Spontanbesök: Plötsligt dök Calle och Anna upp på tomten, cykel- och springklädda på väg hem från affärn. Kort och koncist.

  • Strandhäng: Västra Sörmlands bästa badplats levererade idag igen. Spontana samtal med trevliga människor, strålande sol och hopp från klippor.